ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χώρα αυτή υπάρχει από τύχη

Ο Αυγενάκης πριμοδότησε τους πρωταγωνιστές του φιάσκου της ΕΕΑ, Τζουλάκη – Αρκούδη

Published

on

 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει να αφήνει τον Λευτέρη Αυγενάκη να οργιάζει, με αποτέλεσμα να την εκθέτει στα μάτια όσων έχουν κοινό νου. Μία κυβέρνηση που ουσιαστικά αποδέχεται πως ένα μέλος της, εξυπηρετεί συμφέροντα που δημιουργούν αίσθημα αδικίας στη κοινωνία και εννοείται πως δίνει το πάτημα στους πολίτες να πιστέψουν πως δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, πριμοδότησε τα δύο στελέχη της επιτροπής που συνέβαλαν τα μέγιστα για να στηθεί το φιάσκο της ΕΕΑ. Μία υπόθεση που βρωμάει απ όπου κι αν την ακουμπήσεις. Από το γεγονός πως ανακοινώθηκε ποινή υποβιβασμού του ΠΑΟΚ την ώρα που ξεκινούσε παιχνίδι στη γεμάτη Τούμπα, μία ενέργεια που μας νομιμοποιεί να πιστέψουμε πως οι κύριοι ήθελαν νεκρούς, μέχρι και την στάση των τακτικών δικαστών που ουσιαστικά καταδίκασαν στον ΠΑΟΚ χωρίς να τον δικάσουν. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, υπήρξε το CAS, το οποίο και εξέθεσε τους εμπνευστές της συγκεκριμένης ιστορίας.

Στην επιτροπή παραμένουν ο κουμπάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκος Τζουλάκης και ο Ηλίας Αρκούδης. Και μάλιστα, πλέον είναι αμειβόμενοι από το ελληνικό κράτος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Τα υπόλοιπα πέντε μέλη της ΕΕΑ είναι νέα και πρόκειται για την Αριστέα Συνανιώτη στη θέση της αντιπροέδρου, οι δικηγόροι Σπυρίδων Τσαντίνης, Νίκος Γερακάρης και οι Ιωάννης Ράλης, Μιχάλης Κουρέτας.

Αυτό που οφείλουμε να αποδεχτούμε πλέον, έχοντας να προσθέσουμε και άλλα στοιχεία σε όλους τους τομείς, είναι πως αυτή η χώρα υπάρχει από καθαρή τύχη. Με τη νοοτροπία που επικρατεί σε όσους την κυβερνούν, με την ανοχή του πολίτη σε ότι και να συμβεί, το μόνο που μας σώζει είναι η αγνή, καθαρή, τύχη.

Εννοείται πως θα θέλαμε τη θέση των βουλευτών της Θεσσαλονίκης και της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης που θα έπρεπε να παίξει κάποιον ρόλο, για την συγκεκριμένη υπόθεση. Αλλά προφανώς είναι άπαντες απασχολημένοι στο να βγαίνουν φωτογραφίες στο instagram, σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και αναποτελεσματικότητας.

Comments

Trending