ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυσκολεύεται μετά τις διακοπές των Εθνικών

Η εικόνα των ασπρόμαυρων μετά τις Εθνικές Ομάδες

Published

on

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων ολοκληρώθηκαν. Αυτή μάλιστα ήταν κι η τελευταία διακοπή για αρκετά μεγάλο διάστημα με την επόμενη να έρχεται στα τέλη Μαρτίου. Τότε θα διεξαχθούν τα μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Όλοι οι διεθνείς του ΠΑΟΚ έχουν επιστρέψει και συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (21/11, 19:30) με τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο με τους ασπρόμαυρους να πρέπει να προσέξουν και την εικόνα μετά τις δύο εβδομάδες απραξίες.

Αρχικά πριν την πρώτη διακοπή είχε κερδίσει τη Ριέκα με 0-2 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους ομίλους του Europa Conference League. Ωστόσο στην επανέναρξη ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, που προσωρινά είχε φέρει προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Ωστόσο και τα πράγματα στη δεύτερη διακοπή  δεν μπορούμε να πούμε πως βελτιώθηκαν.  Ο Δικέφαλος υποδέχθηκε το ΝΠΣ Βόλο στην Τούμπα και παρά το 4-1 του ημιχρόνου, οι ασπρόμαυροι κατέληξαν σε αποτέλεσμα σοκ με το τελικό 4-4.

Αυτή είναι η τρίτη διακοπή και με τον Ατρόμητο να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Οι ασπρόμαυροι δείχνουν χωρίς ρυθμό και πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα ώστε να μην την πατήσουν.

Comments

Trending