ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία σχέση ο ΠΑΟΚ με τον Δούμα

Η τοποθέτηση του Δούμα κι η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Published

on

Το θέμα της Νέας Τούμπας παραμένει σε πρώτο πλάνο, με τον Τάκη Δούμα να σχολιάζει το πρωί της Τετάρτης τη χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΟΚ και τους “ασπρόμαυρους” να ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Ο Τάκης Δούμας, σχολίασε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν ότι η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ θα ζητήσει την διακοπή της διαδικασίας έκδοσης μέχρι να ενσωματωθούν σε αυτό όλες οι απαραίτητες αλλαγές, αναφέροντας πως δεν προβλέπεται ότι μπορεί να “παγώσει” το Προεδρικό Διάταγμα.

Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαριστεί πως τις συγκεκριμένες δηλώσεις τις έκανε, μιλώντας πλέον ως ιδιώτης, αφού δεν έχει καμία σχέση με το έργο του γηπέδου και τις διαδικασίες που “τρέχουν”, με τους “ασπρόμαυρους” από τη μεριά τους να σημειώνουν ότι:

“Ο κ. Δούμας μπορεί να θέλει να πληρώσει εκείνος τα έργα του περιβάλλοντα χώρου, μπορεί να θέλει να κάνει ό,τι νομίζει στις δημόσιες σχέσεις του, δε θα ορίσει όμως εκείνος που δεν έχει δει, τι περιελάμβανε το Προεδρικό Διάταγμα που πήγε στο ΣΤΕ, τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Μπορεί ως ιδιώτης να πει ό,τι θέλει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία σχέση πια με το έργο και τις διαδικασίες του”.

Comments

Trending