ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πορεία των τραυματιών

Η λίστα που σιγά – σιγά θα αδειάσει

Published

on

Μπορεί η λίστα των απόντων των τελευταίων ημερών λόγω των εθνικών ομάδων να άδειασε, όμως δεν προέκυψε κάποια αλλαγή αναφορικά με τη λίστα των τραυματιών, η οποία είναι γεμάτη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι σε αυτή λόγω του χτυπήματος που είχε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Υπήρχαν αναμετρήσεις στις οποίες αγωνίστηκε με ενέσεις, με τον αρχηγό να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου (μας) είχε προειδοποιήσει την παραμονή της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι σίγουρο αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή» και με δεδομένο πως δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, σε φουλ ρυθμούς, οι φόβοι του Ρουμάνου τεχνικού επιβεβαιώθηκαν. Για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα, η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για απουσία τεσσάρων εβδομάδων, και ο Ρουμάνος έχει περάσει τα 3/4 αυτού του χρονικού διαστήματος από τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά τον Σίντκλεϊ Φερέιρα, ο Βραζιλιάνος είναι εκείνος που έκανε βήματα προόδου. Η αρχική διάγνωση για τον Σίντκλεϊ είναι οι τρεις εβδομάδες, και βρίσκεται μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο.

 

Comments

Trending