ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε… mode κορωνοϊού, έναν χρόνο μετά!

Μπροστά σε άδειες κερκίδες θα κληθεί την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ να πάρει βαθμό ή βαθμούς!

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί από χθες τόσο στις τάξεις των φίλων της Σλόβαν Μπρατισλάβας όσο και σε αυτές των φίλων του ΠΑΟΚ, που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, για τον “τελικό” της ερχόμενης Πέμπτης.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα, η αναμέτρηση της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί ουσιαστικά κεκλεισμένων των θυρών, με τον Δικέφαλο να αγωνίζεται έτσι ξανά μπροστά σε άδειες κερκίδες σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και πιο συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του περσινού Europa League.

Βέβαια, κόντρα στους Κύπριους ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει αλλά γνώρισε την οδυνηρή ήττα με 2-1 (9΄ Κακουλής, 84΄ Γκόμεζ πεν. / 39΄ Τζόλης), κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβεί την Πέμπτη στην Μπρατισλάβα, από τη στιγμή που η ήττα θα σημάνει τον πρόωρο αποκλεισμό του Δικεφάλου από τις επόμενες φάσεις του Europa Conference League.

 

Comments

Trending