ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωδικός: Διπλό

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την πέμπτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα

Published

on

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική δράση, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, ξεκινάει από το Περιστέρι. Από το παιχνίδι αυτό, ξεκινάει και μια σειρά δέκα αγώνων μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, στην οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, θα πρέπει να βρουν τρόπο να ανταποκριθούν σε υποχρεώσεις ανά 3-4 ημέρες.

Οι διεθνείς της ομάδας επέστρεψαν κανονικά χωρίς προβλήματα, ο Σίντκλεϊ, άφησε πίσω τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε ο Βιεϊρίνια, όπως επίσης και οι Αουγκούστο και Μιτρίτσα, λόγω τραυματισμών.

Ένας εκ των ΑΕΚ-Ολυμπιακού (ή και οι δύο), που παίζουν μεταξύ τους την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ, θα έχουν απώλεια απόψε, οπότε για τον ΠΑΟΚ είναι μια ιδανική ευκαιρία, με νίκη, είτε να αφήσει πίσω του την ΑΕΚ και να ανέβει μόνος του στη δεύτερη θέση, είτε να πλησιάσει σε απόσταση κορυφής την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, δεν είναι τυχαία μόνος του στην ουρά της βαθμολογίας, με μόλις τρεις βαθμούς, ενώ η προηγούμενη εβδομάδα μόνο ήσυχη δεν ήταν, με τα κρούσματα κορωνοϊού εντός ομάδας.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, στον πάγκο των γηπεδούχων απόψε, θα καθίσει ο προπονητής της Κ19, Γιώργος Κορακάκης, αντί του Γιώργου Παράσχου ή του άμεσου βοηθού του, Παναγιώτη Γκουτσίδη. Εκτός είναι ο Μπεντινέλι λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και οι Πίριτς, Τζαβίδας για την ομάδα του Περιστερίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ισραηλινός, Άντλερ.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Comments

Trending