ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια»

Το μήνυμα του Άντερσον Εσίτι για τη σημερινή αναμέτρηση αλλά και τη συνέχεια

Published

on

Ο Νιγηριανός μέσος του ΠΑΟΚ, έδωσε συνέντευξη στα κανάλια Novasports, με αφορμή το παιχνίδι στο Περιστέρι και αρχικά, αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, πριν τη διακοπή. «Χάρηκα που είχα μια καλή απόδοση και βοήθησα να πάρει η ομάδα το επιθυμητό, για εμάς, αποτέλεσμα. Νομίζω πως το πλέον σημαντικό ήταν πως θέλαμε και πήραμε τη νίκη με την οποία επιθυμούσαμε να κλείσουμε θετικά αυτό το σερί αγώνων που δώσαμε για να πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία, αφού ξέραμε πως αν δε συνέβαινε αυτό, το διάστημα που θ’ ακολουθούσε θα ήταν αρκετά δύσκολο κι η ψυχολογία μας αντίστοιχα χαμηλά».

Για τα στοιχεία που έχει διακρίνει στην ομάδα του τα οποία πιστεύει πως πρέπει να εδραιώσουν ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του για τη συνέχεια δήλωσε: «Γενικά παίζουμε καλά στο σύνολο της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλό καλύτερο με κυρίαρχο στοιχείο τη συνέπεια. Ξεχωρίζω τη μαχητικότητα και την προσπάθεια αλλά σίγουρα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη».

Αναφορικά με το ματς στο Περιστέρι σχολίασε: «Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα είχα μάθει πως ο Ατρόμητος ανέκαθεν είχε υψηλούς στόχους. Ξέρω πως φέτος τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν παρότι ενισχύθηκαν με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που μας είπε κι ο προπονητής μας είναι να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με μια υποθετική ερώτηση. Με αφορμή την αλλαγή ρόλου στην περίπτωση του Αουγκούστο Ντόουγκλας, τον ρωτήσαμε για το αν ο προπονητής του, του έδινε το ελεύθερο να επιλέξει μια άλλη θέση από αυτήν που αγωνίζται στην ομάδα, ποιά θα ήταν αυτή. Όπως μας είπε γελώντας: «Δεν ξέρω … Στην … επίθεση ή box to box…. (σ.σ. γέλια). Όχι, μπορώ ν’ αγωνιστώ μόνον στη συγκεκριμένη θέση που βρίσκομαι τώρα, αυτήν γνωρίζω. Ίσως και στην άμυνα … αλλά πραγματικά δεν ξέρω επειδή δεν έχω αγωνιστεί πολύ σε άλλες θέσεις από τότε που ξεκίνησα ν’ αγωνίζομαι επαγγελματικά. Στη Νιγηρία είμαι ο … Κριστιάνο Ρονάλντο όταν πηγαίνω για διακοπές (σ.σ. γέλια).»

Comments

Trending