ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγάζει αντίδραση μετά από στραπάτσο (vids)

Διακοπή, γκέλα, αντίδραση για τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Επισημάναμε με έντονο τρόπο τις προηγούμενες μέρες τα προβλήματα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στην εικόνα του στα παιχνίδια που ακολουθούν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η ήττα από τον Ατρόμητο την Κυριακή ήταν η τρίτη αντίστοιχη γκέλα, καθώς είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και η ισοπαλία με το εντυπωσιακό 4-4 απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, ο Δικέφαλος ταξίδεψε στο Γιβραλτάρ για να αντιμετωπίσει τη Λίνκολν. Η αντίδραση ήταν άμεση με τους “ασπρόμαυρους” να παίρνουν τη νίκη και να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νεοσύστατο Conference League.

Και αν μετά την πρώτη διακοπή και ότι ακολούθησε ήταν χαμηλό εμπόδιο λόγω της δυναμικής του αντιπάλου, τη δεύτερη φορά δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ μετά το σοκ της ισοπαλίας με τον Βόλο, κυρίως για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ταξίδεψε στη Δανία, έβγαλε ξανά αντίδραση και πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση έφυγε με τους 3 βαθμούς από την Κοπεγχάγη που εκείνη τη στιγμή τον έφεραν και στην κορυφή του ομίλου.

Μένει να φανεί αν μετά την τρίτη διακοπή για τις εθνικές και την οδυνηρή ήττα που ακολούθησε στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει σωστά για ακόμα μία φορά, με το παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας να έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τελικού, καθώς από το αποτέλεσμα της Πέμπτης θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Πάνος

Comments

Trending