ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για τον αγώνα με τη Βέροια.

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β για τον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής με τη Βέροια. Οι ασπρόμαυροι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η προπόνηση, το πρωί της Τρίτης στη Σουρωτή, περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι σε μικρό χώρο και φυσικά, ολοκλήρωση φάσεων και δη στατικών.

Ο ΠΑΟΚ Β θα στερηθεί τον Κυριάκο Γιαξή, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με την Τρίγλια, ενώ την σημερινή προπόνηση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Πέτρος Καλουτσικίδης, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο. Ατυχος, δυστυχώς και ο Τίτος Κουτεντάκης, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο γόνατο.

Επέστρεψε ο Ουεντραόγκο, ο Τάχατος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ υπάρχει και μια αλλαγή στους τερματοφύλακες, καθώς κατεβαίνει από την α’ ομάδα ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Μπαλωμένος, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Comments

Trending