ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πανόραμα της Super League 2

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Published

on

Εκτός έδρας υποχρεώσεις περιλαμβάνει για τους πρωτοπόρους του Α’ Ομίλου η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 που διεξάγεται την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου. Όπως είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τη Βέροια, σε αναμέτρηση, που θα δείτε από την ΕΡΤ3 ενώ θα υπάρχει και συνεχής ενημέρωση από το PAOK24.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πηγαίνει στο Βόλο για την αναμέτρηση με την τοπική Νίκη ενώ ο Ολυμπιακός Β’ κοντράρεται με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη.  Η Ξάνθη έχει, θεωρητικά, ευκολότερο έργο, καθώς την περιμένει η ουραγός και με πολλά προβλήματα Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη», τη στιγμή που ο Πιερικός δοκιμάζεται από τον Αλμωπό στην Αριδαία. Ο Πανσερραϊκός θα ψάξει για το πρώτο φετινό «τρίποντο» στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τη Λάρισα ενώ κάτι αντίστοιχο θέλει κι ο Ηρακλής που φιλοξενείται από τα Τρίκαλα. Ολυμπιακός Βόλου κι Απόλλων Πόντου, τέλος, ευελπιστούν να κάνουν σεφτέ στις επιτυχίες καθώς τίθενται αντιμέτωποι στη Νεάπολη Βόλου.

Στον άλλο όμιλο, ο Εργοτέλης φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα… κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ Β’, καθώς τη φιλοξενεί στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 4η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ρόδος και Αιγάλεω που ακολουθούν, έχουν επίσης, εκτός έδρας αποστολές: οι νησιώτες πηγαίνουν στην Κρήτη για το ματς με τα Χανιά ενώ το «Σίτι» αντιμετωπίζει την Καλλιθέα. Εύκολο, θεωρητικά, έργο έχει ο Λεβαδειακός που κοντράρεται με τη Ζάκυνθο – εφόσον τελικά διεξαχθεί ο αγώνας – ενώ Διαγόρας και Κηφισιά ευελπιστούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες παίζοντας απέναντι σε Επισκοπή και Αστέρα Βλαχιώτη, αντίστοιχα. Τοπικό ντέρμπι στην Κρήτη με τον ΟΦ Ιεράπετρας να υποδέχεται τον Ηρόδοτο ενώ στην Άρτα η Καλαμάτα αναζητά το πρώτο φετινό της «τρίποντο» απέναντι στον τοπικό Καραϊσκάκη.

Comments

Trending