Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σβααμπ: ” Στο χέρι μας η πρόκριση – Θέλω να δω γεμάτη Τούμπα”

Όσα είπε ο Αυστριακός στο PAOK24

Θωμάς Παπάς

Σβααμπ: ” Στο χέρι μας η πρόκριση – Θέλω να δω γεμάτη Τούμπα”

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβααμπ μίλησε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Σλοβακία. Ο Αυστριακός σχολίασε τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση. Έκανε λόγο για κατάσταση την οποία ελέγχουν οι ασπρόμαυροι, ενώ δεν έλειψε να σχολιάσει και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη. Όπως είπε χαρακτηριστικά περιμένει πως και πως να δει γεμάτη την Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ισοπαλία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας: “Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και με την Σλόβαν παίξαμε για την νίκη. Παίξαμε καλά και ίσως να δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο για εμάς, από ότι για την Σλόβαν, θα πρέπει όμως την τελευταία αγωνιστική να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Λίνκολν. Δεν μπορώ να πω ότι η ισοπαλία ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς.”

Για την ψυχολογία μετά το αποτέλεσμα στην Σλοβακία: “Αυτό που μας κάνει σίγουρα καλό ψυχολογικά είναι το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, μετά από αρκετό καιρό. Αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά ήταν στον αγώνα με την Τρίπολη εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι καλό για εμάς, είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση μετά από την ήττα από τον Ατρόμητο. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και θέλουμε πολύ την νίκη”.

Για το ντέρμπι με τον Άρη “Ανυπομονούμε όλοι μας για αυτό το παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι περιμένω να δημιουργηθεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από εμάς, να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μια γεμάτη Τούμπα”.

Σχετικά με το αν πιστεύει στον τίτλο μετά την διαφορά από τον Ολυμπιακό:Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε τα φαβορί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και όλα είναι πιθανά. Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν και δεν σκεφτόμαστε ότι τελείωσε κάτι. Πιστεύουμε σε όλους τους στόχους της ομάδας για φέτος”.

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του με τον ΠΑΟΚ:Δεν έχουμε ξεκινήσει κάποια κουβέντα με τον ΠΑΟΚ. Η δική μου κατάσταση είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με άλλους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Δεν υπάρχουν κάποια νέα για νέο συμβόλαιο ακόμα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το ξεκίνημα μιας θρυλικής ιστορίας σημάδεψε τη Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου του 1926, όταν ιδρύθηκε ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν’ αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τη σημερινή μέρα γράφοντας τα εξής:

«98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων.
98 που κάνεις δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει και να μάθει "τι είσαι για μένα".
98 χρόνια δίπλα σε λύπες, χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, δάκρυα κάθε λογής, μάχες. Πάντα ακολουθώντας έναν δικό μας ξεχωριστό τρόπο ζωής, χωρίς ποτέ να κάνουμε πίσω.
98 χρόνια αρχών, αξιών, πίστης κι αφοσίωσης.
98 χρόνια κι όσο κι αν προσπάθησαν, κάνεις δεν κατάφερε να μας λυγίσει.
98 χρόνια ΠΑΟΚ! Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ μας!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Το μυαλό όλων βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Σήμερα (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ