ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ”

Στην προσπάθεια των παικτών του και στην τελευταία φάση στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου

Published

on

Τι είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη τύπου της Τούμπας, για την απόδοση της ομάδας του, την τελευταία φάση της αναμέτρησης και τη συνέχεια της Λαμία στο πρωτάθλημα και στο μεταγραφικό παζάρι:

“Ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα, κόντρα σε μία ομάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε κάνει focus στο παιχνίδι, αλλά και εμείς θέλαμε μία καλή εμφάνιση μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη εβδομάδα. Βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά σε κάθε παιχνίδι πρέπει οι πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Δεν ξέρω εάν ήταν οφσάιντ η τελευταία φάση. Τα μηνύματα που μας έρχονται είναι ότι ο παίκτης που υποδείχθηκε οφσάιντ δεν επηρέαζε τη φάση. Δεν θα μείνω σε αυτό όμως, γιατί μιλάω σπάνια για αυτά τα πράγματα. Δεν ήταν μία φάση, αλλά η συμπεριφορά σε όλο το παιχνίδι. Και εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και δίνουμε το δικό μας αγώνα. Σε εμάς κάθε βαθμός είναι σημαντικός. 

Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουμε στην έδρα μας, σε έναν σημαντικό αγώνα με τον Βόλο. Θέλουμε τους 3 βαθμούς, περιμένουμε την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, ώστε να παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε στην αρχή της σεζόν και πέρσι. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ.”

Comments

Trending