ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πεντάρα στη Ρεν στην άδεια Τούμπα (vid)

Έκλεισε με θετικό τρόπο την παρουσία του στο UEFA

Published

on

Μπορεί να ήταν ένας αγώνας βαθμολογικά αδιάφορος, καθώς ΠΑΟΚ και Ρεν δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «32» του κυπέλλου UEFA, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Κωστίκου προσπάθησαν για τη νίκη στο τελευταίο τους φετινό ευρωπαϊκό ραντεβού. Τελικώς επικράτησαν της Ρεν με 5-1 στην Τούμπα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ. Μόλις στο 3΄ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Ροσά. Στη συνέχεια τα λεπτά κυλούσαν δίχως συγκινήσεις. Στο 38΄ η ομάδα του Γιώργου Κωστίκου ευτύχησε να πετύχει δεύτερο γκολ, βάζοντας θεμέλια νίκης με τον Χριστοδουλόπουλο με υπέροχο σουτ στην κίνηση. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη.

Ο Μπράιν μείωσε στο 71΄ σε 2-1, ο Γιασεμάκης πέτυχε στο 79΄ το 3-1, ο Σαλπιγγίδης στο 83΄ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 4-1 και με εκπληκτικό «ψαλίδι» ξανά ο Γιασεμάκης το τελικό 5-1 στο 89΄.

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Φουτσίνι, Χριστοδουλόπουλος (73΄ Σαλπιγγίδης), Καρυπίδης, Ουντέζε, Κωνσταντινίδης, Μαλαδένης (46΄ Ηλιάδης), Μπαλάφας, Σικαμπάλα, Εγκωμίτης (75΄ Ανδράλας), Γιασεμάκης

Comments

Trending