ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την… σκόρπισε στους πέντε ανέμους! (vid)

Δυναμικός “περίπατος” του ΠΑΟΚ στο Νησί των Φαιάκων

Published

on

Στις 17 Δεκεμβρίου 2016, σαν σήμερα δηλαδή πριν από πέντε χρόνια, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League!

Τελικό αποτέλεσμα; 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, που κυριολεκτικά έκανε… ό,τι ήθελε στο νησί των Φαιάκων! Με το “καλημέρα”, ο Δικέφαλος προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου στο πρώτο λεπτό, στο 23΄ ο Μπίσεσβαρ με… γκολάρα πέτυχε το 0-2 και στο 33΄ ο Κάμπος πέτυχε το 0-3 παίρνοντας το ριμπάουντ από χαμένο πέναλτι του Αθανασιάδη, με τους “ασπρόμαυρους” να χάνουν νωρίτερα σωρεία ευκαιριών, με μεγαλύτερη το σουτ του Μπίσεσβαρ στο 32΄ που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων !

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει αφόρητα την Κέρκυρα και να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον Κάμπος να πετυχαίνει στο 58΄ το 0-4 και τον Μάτος να διαμορφώνει το τελικό 0-5 με κεφαλιά τρία λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Δικέφαλο να επιστρέφει έτσι στις εγχώριες “πεντάρες” μακριά από την Τούμπα μετά από 18 ολόκληρα χρόνια και δη μετά τις 17 Μαΐου 1998, όποτε και είχε κερδίσει τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα με το ίδιο σκορ!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (63′ Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα (46′ Μαλεζάς), Μάτος, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Ροντρίγκες (73′ Περέιρα), Κάμπος, Αθανασιάδης.

Comments

Trending