ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλά που υπήρχες και εσύ! (vid)

Η… γκολάρα του Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν το μοναδικό που θα θυμόμαστε από το παιχνίδι στο Αλκαζάρ!

Published

on

Βάσει του σκορ του πρώτου αγώνα, ΠΑΟΚ και ΑΕΛ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς σε ότι αφορά την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου, με το 1-1 να δίνει το δικαίωμα στους “βυσσινί” να πιστεύουν στο… θαύμα!

Ο Δικέφαλος ήταν κάκιστος πάντως στο Αλκαζάρ την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας ένα πολύ κακό πρόσωπο σε συνέχεια της ήττας από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και της ήττας από τον Άρη στην Τούμπα. Βέβαια, οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν τον έλεγχο αλλά σπατάλησαν τις (λίγες) ευκαιρίες που δημιούργησαν, με μεγαλύτερη αυτή του Τσούμπα Άκπομ στο 37΄, με τον Βρετανό φορ να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Σουλούκο ύστερα από βαθιά μπαλιά του Μιχάι αλλά να πραγματοποιεί κάκιστο πλασέ!

Στο 55΄, ο Άκπομ βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατόρθωσε εκ νέου να σκοράρει, για να έρθει ο Ταχάρ στο 64΄ να πετύχει το 1-0 για τους γηπεδούχους, σκορ που θα ήταν και το τελικό εάν δεν εμφανιζόταν ο… από μηχανής Κούρτιτς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, να γλιτώσει με μία απίστευτη εκτέλεση φάουλ τον ΠΑΟΚ από το “κάζο”!

ΑΕΛ: Σουλούκος, Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς, Ταχάρ (73′ Ηλιάδης), Γιάκος (62′ Συμελίδης), Κούστα (62′ Ακούνια), Μαυριάς (62′ Παπαγεωργίου), Γλυνός (82′ Μπαντιμπανγκά).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Μιχάι, Λύρατζης (63′ Σίντκλεϊ), Τέιλορ, Εσίτι (63΄ Κούρτιτς), Σβαμπ (75′ Μπίσεσβαρ), Σβιντέρσκι, Μουργκ (63′ Α. Ζίβκοβιτς), Ελ Καντουρί, Άκπομ (83′ Κούτσιας).

Comments

Trending