ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το παρόν και το μέλλον Μιτρίτσα και Ζαμπά

Τα δεδομένα και οι σκέψεις (κυρίως) για τον Ρουμάνο που δεν ικανοποιεί

Published

on

Είναι ξεκάθαρο ότι το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ δεν ενισχύθηκε όσο και όπως έπρεπε ειδικά στις θέσεις των μεσοεπιθετικών εκεί όπου η ποιότητα κάνει τη διαφορά. Γι αυτές τις θέσεις αποκτήθηκε ο Μιτρίτσα, επάνω στον οποίο βασίστηκαν κάποιες ελπίδες.

Ο Ρουμάνος μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει. Παρά το ότι έχει παίξει σε 15 ματς, η παρουσία του και χρονικά αλλά και ποιοτικά, δεν ικανοποιεί κανέναν.  Με τον Μιτρίτσα είχε και ο Λουτσέσκου την ελπίδα ότι λόγω διαφορετικών χαρακτηριστικών (από τους λίγους που έχουν το ένας με έναν) θα κέρδιζε πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Ούτε αυτό γίνεται με τον παίκτη να έχει δικαιολογίες απο την περσινή απραξία του

Το τελευταίο διάστημα ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής δεν παίζει, παρά  το είναι υγιής. Ούτε αυτό είναι τυχαίο. Το μήνυμα που του στέλνει ο Λουτσέσκου είναι ξεκάθαρο.

Μήνυμα πρέπει να πάρει ο Μιτρίτσα και από την άφιξη του Ζαμπά. Μέχρι τώρα δεν έπαιξε πολύ και δεν έπαιξε καλά. Τώρα που ήρθε και ένα άλλο εξτρέμ ο οποίος μάλιστα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν είναι δανεικός;

Ίσως στον ΠΑΟΚ να έγιναν και άλλες σκέψεις για το μέλλον του Μιτρίτσα, αλλά θεωρείται δύσκολο να σπάσει ο δανεισμός. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα θέμα που απασχολεί από πολλές πλευρές και η διαχείρση μετά τις γιορτές θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Comments

Trending