ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να τους πάρουμε το χαμόγελο από το στόμα»

Η… πωρωτική ομιλία του Ιβάν Σαββίδη πριν τον περσινό τελικό και η υπόσχεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Published

on

Στη διάθεση όλων των φίλων του Δικεφάλου βρίσκεται εδώ και μιαμιση ώρα το ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ TV, για τον τελικό του περσινού Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Καταγράφοντας τις ημέρες των “ασπρόμαυρων” πριν τον τελικό, στο ντοκιμαντέρ υπάρχει και η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη προς όλη την ομάδα.

“Γιατί είστε υπό πίεση; Νομίζω πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Δεν είναι μια κατάσταση η οποία πρέπει να προσδιορίσει ολόκληρη τη διάθεσή σας.

Τι θα ήθελα να σας πω: Πρώτον είμαι ένας άνθρωπος αρκετά προληπτικός. Το ΟΑΚΑ θα έλεγα είναι ένα γήπεδο αρκετά τυχερό για εμάς. Θέλω εσείς αύριο, να βγείτε στο γήπεδο και σε αυτό το τυχερό στάδιο, να δείξετε χωρίς φόβο ό,τι έχετε. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Αλλά πρέπει να δώσετε όλο σας το είναι, ώστε να αποδείξουμε σε όλους ότι εμείς ήρθαμε για να τους πάρουμε το χαμόγελο από το στόμα.

Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει κάθε χρόνο να παίρνουμε τρόπαια. Αύριο θα νικήσει εκείνος που πιστεύει στη δύναμή του. Και αν ανάμεσά σας υπάρχει κάποιος που έχει επιφυλάξεις για το αυριανό παιχνίδι, να μην μπει καν στο γήπεδο.

Αύριο, όποιος μπει στο γήπεδο, θα είναι παίκτης που θα παλέψει δίχως φόβο για την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ” τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης προς ολόκληρη την ομάδα, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, να μεταφέρει μέσω του Κώστα Φωτιάδη τα εξής:

“Έχουμε παίξει τελικούς ως σύλλογος. Ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας, Πιστεύω πως μπορούμε να του υποσχεθούμε μόνο ένα πράγμα, το ίδιο που υποσχόμαστε πριν από κάθε τελικό: Πως θα τα δώσουμε όλα, πρώτα για τους εαυτούς μας, μετά γι΄ αυτόν, τους φιλάθλους,

Είμαι 100% σίγουρος, όπως και όλοι εδώ, πως θα είμαστε χαρούμενοι. Θα τον περιμένουμε όλοι μαζί, για να του παραδώσουμε το Κύπελλο”.

 

Comments

Trending