ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πιο εύστοχοι του ΠΑΟΚ

Τα ποσοστά επιτυχίας των παικτών του Δικεφάλου…

Published

on

Έχοντας φτάσει στη χριστουγεννιάτικη διακοπή του πρωταθλήματος και άπαντες στον ΠΑΟΚ απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιανουαρίου, ας δούμε ποιοι παίκτες του Δικεφάλου βρίσκουν με μεγαλύτερη ευστοχία τον στόχο.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα διαθέτει την καλύτερη επίθεση, έχοντας πετύχει 31 γκολ, ενώ έχει βρει δίχτυα σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια σε Ευρώπη και κύπελλο. Ποιοι όμως είναι οι πιο εύστοχοι ποδοσφαιριστές του;

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς είναι αυτός που ηγείται μέχρι στιγμής του σκοραρίσματος καθώς έχει πετύχει ήδη 10 γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο Σλοβένος με συνολικά 26 προσπάθειες έχει ένα ποσοστό επιτυχίας που φτάνει το 38,46%.

Πίσω από τον Κούρτιτς ακολουθεί ο Τσούμπα Άκπομ, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει ανεβάσει με τα συνεχόμενα γκολ του στα τελευταία παιχνίδια κατά πολύ τα ποσοστά του. Ο Άκπομ με 8 τέρματα σε 23 προσπάθειες έχει φτάσει το ποσοστό του στο 34,78%.

Τρίτος έρχεται ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να έχει σημειώσει 5 γκολ σε 15 τελικές, έχοντας ποσοστό επιτυχίας που φτάνει το 33,33%. Στα αξιοσημείωτα είναι το απόλυτο που έχει ο Λευτέρης Λύρατζης, με τον νεαρό αμυντικό να έχει 100% ευστοχία, έχοντας βέβαια 1 γκολ σε μία προσπάθεια.

Σχετικά ψηλά σε ποσοστά επιτυχίας βρίσκονται ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, αλλά και ο Σίντκλεϊ με 28,57% και 25% αντίστοιχα, έχοντας πετύχει από 2 γκολ. Στον αντίποδα, χαμηλά βρίσκεται ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με τον Πολωνό επιθετικό να έχει μόλις 17,6% στις προσπάθειες του, νούμερο που επιβεβαιώνει και τη μέτρια παρουσία του έως τώρα στη σεζόν.

Comments

Trending