ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι υποψηφιότητες για τον MVP Δεκεμβρίου

Οι πρωταγωνιστές των διαδοχικών νικών

Published

on

Ο ΠΑΟΚ μέτρησε ένα σερί νικών μέσα στο Δεκέμβριο, με το οποίο προσπάθησε να αφήσει πίσω του τα κακώς κείμενα που τον άφησαν πίσω στο πρωτάθλημα, με τους πρωταγωνιστές αυτών των αναμετρήσεων να είναι και οι υποψήφιοι για το βραβείο του BOX MVP του Δεκεμβρίου.

Πρώτος υποψήφιος ο Τσούμπα Άκπομ . Ο Άγγλος φορ επέστρεψε στα γκολ, βρήκε τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε επτά συμμετοχές, υπέγραψε τη νίκη πρόκριση επί της ΑΕΛ στην Τούμπα για το Κύπελλο κι έδειξε να βρίσκει τον καλό του εαυτό, όντας κομβικός για τον Δικέφαλο.

Επόμενος διεκδικητής ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και τον Δεκέμβριο, μέτρησε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε επτά παιχνίδια, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έδωσε αμέτρητες μονομαχίες, ήταν εκεί για να παρασύρει τους συμπαίκτες του με το πάθος του. Ο Zile βάζει υποψηφιότητα για τον τρίτο σερί βραβείο MVP μετά τις επιτυχίες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς . Έχουμε και λέμε: επτά συμμετοχές, έξι γκολ, εκ των οποίων ένα buzzer beater με απευθείας φάουλ στη Λάρισα, το απόλυτο από την άσπρη βούλα, δύο γκολ στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Πέρα από το εξαιρετική παρουσία στο σκοράρισμα ο Σλοβένος ήταν εξαιρετικός στον άξονα του Δικεφάλου με όποιον κι αν αγωνίστηκε, είχε πάθος αλλά και καθαρό μυαλό.

Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Δεκεμβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Comments

Trending