ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση Ζέρβα στο αίτημα ΠΑΟΚ για τη νέα Τούμπα

Οι αναφορές του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο

Published

on

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στο αίτημα του ΠΑΟΚ για τη δέσμευση του Δήμου και της Περιφέρειας αναφορικά με την ανάληψη των περιφερειακών έργων που αφορούν τη Νέα Τούμπα, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Τρίτη (27/12).
Χαρακτηρίζοντας το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ  «αναπτυξιακό και ελπιδοφόρο», ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τις επιστολές που εστάλησαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να δοθεί λύση αναφορικά με την ανάληψη των έργων ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των δύο φορέων και της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία των ΟΤΑ. «Στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο το έργο αυτό, που θα έχει προστιθέμενη αξία για την ευρύτερη περιοχή και την πόλη, και πιστεύω ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι στον Δήμο Θεσσαλονίκης όπως και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία προχωρούμε μαζί, βρίσκει δύο πιστούς συμμάχους», υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας.
Ο ΠΑΟΚ δεν αρκείται σε λόγια καθώς αυτό που επιθυμεί είναι γραπτές δεσμεύσεις προκειμένου αυτές να ενσωματωθούν στον φάκελο που θα περάσει από το συμβούλιο της επικρατείας.
Comments

Trending