ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε διαδικασία… επιστροφής ο Τσόλακ!

Πως έχει η κατάσταση με τον Κροάτη επιθετικό και ποιο το μέλλον του! #PAOK #PAOK24

Published

on

Με τον δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ στην Μάλμε να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου όποτε και η Μάλμε ηττήθηκε από την Γιουβέντους στο Τορίνο με 1-0 αλλά τον Κροάτη να αποτελεί τυπικά ποδοσφαιριστή του σουηδικού συλλόγου μέχρι… αύριο, στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον 28χρονο φορ στη Θεσσαλονίκη με την έλευση του 2022, δηλαδή… μεθαύριο!

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, έχουν ως εξής: Πρώτον, η Μάλμε είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει να καταβάλλει στον Δικέφαλο τη ρήτρα των 3 εκ. ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία της με τους “ασπρόμαυρους” για τον δανεισμό του Τσόλακ, προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του. Δεύτερον, ο διεθνής Κροάτης επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Έτσι, ο Αντόνιο Τσόλακ αναμένεται να αρχίσει να προπονείται με τον ΠΑΟΚ και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να μην δείχνει να “καίγεται” να τον παραχωρήσει, υπό την έννοια πως δεν έχει αρχίσει τον “δειγματισμό” του ανά την Ευρώπη!

Κατ΄ επέκταση, ο Κροάτης φορ θα είναι και πάλι παίκτης του Δικεφάλου μέχρι νεωτέρας και θα έγκειται στον Λουτσέσκου το αν και πως θα τον “εκμεταλλευτεί”, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι φυσικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα δείξει ενδιαφέρον για τον Τσόλακ!

Σε κάθε περίπτωση, ο δανεισμός του Τσόλακ στη Μάλμε αποδείχθηκε άκρως ευεργετικός για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς με 14 συμμετοχές και 5 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και 14 γκολ σε 26 εμφανίσεις στην Allsvenskan, ανέβασε κατακόρυφα τις “μετοχές” του και επέστρεψε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, γεγονός που ίσως οδηγήσει κάποιον ή κάποιους συλλόγους στο να χτυπήσουν την… πόρτα του ΠΑΟΚ!

Comments

Trending