ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κρίσιμος Γενάρης με τα ντέρμπι

Απαιτητικό σερί, “κλειδί” η διαχείριση

Published

on

Το 2022 ξεκινάει με υψηλές απαιτήσεις κι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιχνίδια που ακολουθούν σε όλες τις διοργανώσεις.

Το… non stop πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη (5/1 19:30), με τον “Δικέφαλο” να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, θέλοντας να κάνει ένα ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά, ενώ την Κυριακή (9/1 19:30) ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το Σάββατο (15/1 19:30), ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ στην Τούμπα και κατόπιν, μεσοβδόμαδα είναι ο πρώτος αγώνας με την ΑΕΚ στο Κύπελλο – αναμένονται οι επίσημες ημερομηνίες- ενώ μερικές μόλις ημέρες μετά και συγκεκριμένα την Κυριακή (23/1 17:15), οι “ασπρόμαυροι” δοκιμάζονται στον Βόλο για το πρωτάθλημα.

Κατόπιν, η προσοχή θα στραφεί ξανά στο Κύπελλο, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Ένωση στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, στη ρεβάνς που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, ενώ ο μήνας κλείνει την Κυριακή (30/1 19:30) με ένα ακόμη ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Όλα αυτά, σε μία χρονική περίοδο που στην ομάδα υπάρχουν ξανά, μαζεμένα κρούσματα Covid19, αλλά και τραυματίες, ενώ για για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό νοκ άουτ είναι επίσης κι οι τιμωρημένοι, Τσούμπα Ακπόμ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Comments

Trending