ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αβεντισιάν στο PAOK24: «Δεν λέω αντίο αλλά… εις το επανιδείν»

Η εξομολόγηση του «Αβε» στο PAOK24 μετά την μεταγραφή του στην Ολλανδία

Published

on

Αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των ακαδημιών του ΠΑΟΚ για 13 ολόκληρα χρόνια. Προϊόν των ακαδημιών του Δικεφάλου και μέλος της Εθνικής ομάδας από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο Αβεντίς Αβεντισιάν αποτελεί από χθες παρελθόν για τους ασπρόμαυρους καθώς ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας συμφώνησε με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατόν στον νέο του σύλλογο.

Οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ μπορεί να χώρισαν όμως αν κάποιος μιλήσει μαζί του αντιλαμβάνεται γρήγορα την τεράστια αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο μιλάει με μεγάλο σεβασμό. Έχει άλλωστε όπως μας είπε «ασπρόμαυρο DNA», δηλώνοντας πως δεν λέει αντίο αλλά «εις το επανιδείν χωρίς δεύτερη σκέψη».

 

-Πώς αισθάνεσαι για την μεταγραφή στην Ολλανδία και την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ μετά από 13 χρόνια παρουσίας;

Α.Α: Ήταν μια στιγμή που την περίμενα και την ονειρευόμουν πολλά χρόνια, από μικρό παιδί. Πάντα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Πρωτοήρθα στον ΠΑΟΚ 6 χρόνων παιδάκι και φεύγω ως άντρας. Είναι μια δύσκολη αποχώρηση για μένα μετά από 13 χρόνια παρουσίας μου στον σύλλογο όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πλέον ανήκω σε άλλη ομάδα και το μυαλό αρχίζει να συγκεντρώνεται πρώτα στους στόχους της καινούργιας μου ομάδας και στην συνέχεια στους ατομικούς μου στόχους.

-Πως ήταν το διάστημα δοκιμής σου στην Ολλανδία και τι εικόνα αποκόμισες από την ομάδα τις μέρες που βρέθηκες εκεί;

Α.Α:Το διάστημα δοκιμής μου στην Ολλανδία διήρκησε δυο εβδομάδες, τολμώ να πω πως ήταν από τις πιο απαιτητικές δυο εβδομάδες των τελευταίων χρόνων. Επρεπε σε κάθε προπόνηση να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να αποδείξω στους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζω μια θέση στο ρόστερ.

Οφείλω να πω πως το κλίμα της ομάδας ήταν πάρα πολύ οικείο και οι παίκτες με αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας μέρα. Ήρθα σε επαφή με μια νέα ποδοσφαιρική φιλοσοφία αρκετά διαφορετική από την ελληνική και μια χώρα που λατρεύει το ποδόσφαιρο. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου, πολύ ενδιαφέρουσα και ανυπομονώ να την ζήσω!

-Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή σου όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες του Δικεφάλου και ποιο είναι  το μεγάλο απωθημένο που έχεις ακόμη στο μυαλό σου;

Α.Α: Αξέχαστο σίγουρα θα μου μείνει το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Λα Μασία, που καταφέραμε να φύγουμε νικητές από την έδρα της κορυφαίας ομάδας του κόσμου σε επίπεδο ακαδημιών. Σίγουρα απίστευτες στιγμές ζήσαμε όλοι όσοι ήμασταν παρόντες και στα πρωταθλήματα ακαδημιών. Μεγάλες στιγμές ζήσαμε όλοι όσοι ήμασταν παρόντες και στα πρωταθλήματα που κατακτήσαμε στην κ15 και την κ19 αντίστοιχα. Ενα μεγάλο μου απωθημένο είναι πως δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα.

 

-Να πούμε αντίο ή εις το επανιδειν;

Α.Α: Εις το επανιδείν χωρίς δεύτερη σκέψη! Στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο χωρίς να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

 

 

Συνέντευξη στον Βασίλη Μανδράου

Comments

Trending