ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση μετ΄ εμποδίων και… προσοχή!

«Στροφή» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τους «ασπρόμαυρους»

Published

on

Υπό… νορμάλ συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα μετρούσαν ώρες για το πρώτο παιχνίδι του 2021, αυτό με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30.

Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού όμως τόσο στον Δικέφαλο – πέντε τον αριθμό – όσο και στον Παναιτωλικό  – 13 συνολικά, τα 10 ποδοσφαιριστών – ο αγώνας αναβλήθηκε και έτσι οι “ασπρόμαυροι” μπαίνουν από σήμερα σε ρυθμούς ΑΕΚ, την οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων αντιμετωπίζουν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από απόφαση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Φυσικά, οι πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που προέκυψαν θετικοί στα μοριακά τεστ έχουν απομονωθεί, με τη σημερινή προπόνηση να ξεκινάει στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και να διεξάγεται με τη μέγιστη προσοχή, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού στην ομάδα!

Εκτός των πέντε “θετικών”, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Τέιλορ που ξεκίνησε χθες τρέξιμο στο γήπεδο, στους τραυματίες Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα καθώς και στον τιμωρημένο Τσούμπα Άκπομ, σε αντίθεση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που υπολογίζεται κανονικά από τη στιγμή που θα εκτίσει την ποινή του λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όποτε αυτό και αν διεξαχθεί!

Υπενθυμίζεται πως όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν την Παρασκευή σε νέα μοριακά τεστ και στην περίπτωση που προκύψουν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές θετικοί, τότε θα αναβληθεί και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Comments

Trending