ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψηφίστε το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ για το 2021 (vid)

Δείτε και επιλέξτε

Published

on

Το 2021 έφυγε και μας άφησε πολλές αναμνήσεις. Μία δύσκολη χρονιά στο πρωτάθλημα, έναν ακόμα τίτλο στο Κύπελλο Ελλάδας, μία πρόκριση στα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League και πολλά γκολ. Μερικά μάλιστα από αυτά τα γκολ θα μείνει για καιρό χαραγμένα στο μυαλό μας. Ποιο ήταν όμως το κορυφαίο; Μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App και την καθιερωμένη ψηφοφορία σε συνεργασία με το Regency Casino ψηφίσατε τους προηγούμενους μήνες τα καλύτερα. Ώρα όμως να αναδείξουμε το καλύτερο των καλύτερων. Το ωραιότερο γκολ που σημείωσε παίκτης του ΠΑΟΚ μέσα στο 2021.

Στην ψηφοφορία θα μπουν 10 πανέμορφα τέρματα, από εννιά διαφορετικούς σκόρερ. Ας θυμηθούμε τις υποψηφιότητες.

Την αρχή κάνει ο Χρήστος Τζόλης. Ο νεαρός φορ τον περασμένο Ιανουάριο σημείωσε ένα καταπληκτικό και δύσκολο γκολ κόντρα στην ΑΕΛ στο παιχνίδι της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδας. Κοντρόλαρε μία μεγάλη μπαλιά, πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και βρήκε δίχτυα.

Δεύτερος υποψήφιος ένας παίκτης που δεν μας έχει συνηθίσει να σκοράρει. Ο Ροντρίγκο Σοάρες στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία πέτυχε μία… γκολάρα με απίθανο σουτ εκτός ισορροπίας έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα ο Σέρβος βρήκε δίχτυα μετά από κεφαλιά-πάσα του Ίνγκασον με δυνατό σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση.

Υποψήφιος κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι με τον σεντερφορίσιο τέρμα του κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Μετά από πάσα του Ντόουγκλας ο Swarovski πήρε τη μπάλα έστριψε το σώμα του 180 μοίρες κι εξαπέλυσε ένα άπιαστο σουτ.

Από την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μίκαελ Κρέντσικ και το υπέροχο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάθετη πάσα από τον Τσιγγάρα , αδιανόητο τακουνάκι από τον Α.Ζίβκοβιτς , άψογο τελείωμα από τον Τσέχο φορ.

Στην κουβέντα μπαίνει κι ο Τόμας Μουργκ με το έξοχο τελείωμά του στην Κροατία κόντρα στην Ριέκα, ενώ σοβαρή υποψηφιότητα θέτει κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , με το υπέροχο γκολ που έβαλε στην Τούμπα κόντρα στην ΑΕΚ, από εξαιρετικά δύσκολη γωνία και με πολλά σώματα μπροστά του.

Διπλή υποψηφιότητα για τον Γιάσμιν Κούρτιτς αλλά με τον ίδιο τρόπο. Ο Σλοβένος απέδειξε από τους πρώτους μήνες παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη πως είναι σπεσιαλίστας στα στημένα και με τα απευθείας φάουλ που σημείωσε σε Ηράκλειο κόντρα σε ΟΦΗ και Λεωφόρο κόντρα σε Παναθηναϊκό έχει αυξημένες πιθανότητες για να είναι ο τελικός νικητής.

Last but not least ο Τσούμπα Άκπομ . Ο Άγγλος φορ με ένα υπέροχο γκολ κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και θα παλέψει για το βραβείο για το γκολ της χρονιάς.


Μπείτε και ψηφίστε

Comments

Trending