ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα «στροφή» και… βλέπουμε!

Προπόνηση για τη… μισή ομάδα στη Νέα Μεσημβρία και focus στον Παναιτωλικό!

Published

on

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε πέντε! Δέκα είναι τα ονόματα που θα δει σήμερα ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο “απουσιολόγιό” του, στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας!

Και αυτό γιατί οι “ασπρόμαυροι” που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού είναι από χθες οχτώ, ενώ σταθερά ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ.

Εάν μάλιστα σε αυτούς προστεθούν και οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ο Λουτσέσκου προετοιμάζει τον Δικέφαλο για το συγκεκριμένο ματς δίχως να έχει στη διάθεσή του κυριολεκτικά τη… μισή ομάδα, τη στιγμή που κανείς βέβαια δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει αυτή την Τετάρτη στη δράση!

Άλλωστε, τόσο ο Παναιτωλικός ταλαιπωρείται σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας του κορωνοϊού, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει να αγωνιστεί από την πλευρά του από τις 22 Δεκεμβρίου, όποτε και κέρδισε τη Νίκη Βόλου στην έδρα του με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας!

Comments

Trending