ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«To μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Μορεϊρένσε»

Η πώληση του 22χρονου χαφ, ο ΠΑΟΚ, το συμβόλαιό του και το δημοσίευμα της Ojogo!

Published

on

Ρεπορτάζ με επίκεντρο τον Φελίπε Σοάρες φιλοξενεί εδώ και λίγα λεπτά η πορτογαλική ιστοσελίδα “oticiasaominuto.com”, κάνοντας αναφορά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο κεντρικό χαφ της Μορεϊρένσε.

Μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ τονίζεται πως η Μορεϊρένσε δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί “κλειδί” στο παιχνίδι της, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να κινδυνεύει κατ΄ επέκταση να χάσει έναν ακόμα σημαντικό παίκτη μετά τον Κόντε, ο οποίος “μετακομίζει” στην γαλλική Τρουά!

“Ο Φελίπε Σοάρες είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Μορεϊρένσε και μπορεί να πωληθεί ακόμα και τώρα. Για τον 22χρονο Πορτογάλο μέσο ενδιαφέρονται πολλές ομάδες και η αποχώρησή του τον Ιανουάριο είναι ένα πιθανό σενάριο.

Η παρενόχληση από τον Φελίπε Σοάρες δεν είναι καινούργια, αλλά η διοίκηση της Μορεϊρένσε δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τον παίκτη για πολύ ακόμη, ακόμη και με την άφιξη του Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία.

Η αποχώρηση του Φιλίπε Σοάρες μπορεί, λοιπόν, να γίνει τις επόμενες μέρες και λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αμπντού Κοντέ στη γαλλική Τρουά.

Έχοντας παίξει σε 18 παιχνίδια της φετινής σεζόν, ο διεθνής Πορτογάλος σε επίπεδο κάτω των 21 ετών, μπορεί να κάνει το άλμα στο ξένο ποδόσφαιρο, με τον ελληνικό Τύπο να κάνει λόγο την Πέμπτη για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Όποιος κι αν είναι πάντως ο προορισμός του Σοάρες, η Μορεϊρένσε θα βάλει καλά χρήματα στο ταμείο της με την παραχώρησή του. Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ο 22χρονος χαφ φαίνεται θα αλλάξει… αέρα, μετά από 2,5 σεζόν στο Moreira de Cónegos” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Όπως πάντως υπογραμμίζει η Ojogo σε σημερινό της δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σοάρες αλλά μόνο μία “γενναία” οικονομική πρόταση δε θα φέρει τη Μορεϊρένσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Comments

Trending