ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα στη Ρουμανία η αγκαλιά Ζαμπά-Λουτσέσκου κι… η τούμπα!

Το “ξέσπασμα” του Βραζιλιάνου κι η αντίδραση του Λουτσέσκου

Published

on

Ο Λέο Ζαμπά συνδύασε την επιστροφή του στην Τούμπα και το πρώτο του παιχνίδι στα “ασπρόμαυρα” με ένα γκολ, που πανηγύρισε σαν… μικρό παιδί.

Ο Βραζιλιάνος, μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι και λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σίντκλεϊ για να κάνει το 2-0, με ένα συρτό σουτ που κατέληξε στη γωνία του Νίκου Μελίσσα.

Ο Ζαμπά, αφού πανηγύρισε το γκολ μαζί με τους συμπαίκτες του, έτρεξε στην αγκαλιά του Ραζβάν Λουτσέσκου και τον… “γκρέμισε”, με τον Ρουμάνο να αντιδρά με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Το στιγμιότυπο αυτό, έκανε και το γύρο της Ρουμανίας, με τους συμπατριώτες του Λουτσέσκου να στέκονται στην αντίδραση του Ζαμπά, αλλά και στην χαρά του τεχνικού του ΠΑΟΚ, βλέποντας τον παίκτη του να κάνει δυναμικό comeback.

Ο Ζαμπά έφτασε στη Θεσσαλονίκη πολύ πριν τα Χριστούγεννα, θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος με καθημερινή δουλειά κι ατομικές προπονήσεις, με τον Βραζιλιάνο να παλεύει για να κερδίσει μία θέση στο ροτέισον, με φόντο το non stop πρόγραμμα που ακολουθεί, με τον Λουτσέσκου από τη μεριά του να ελπίζει πως θα μπορεί να έχει μία extra λύση στα χέρια του.

Comments

Trending