ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην σταματάς Δικέφαλε!

“Ραντεβού” με την έβδομη συνεχόμενη νίκη σήμερα το βράδυ στην Τούμπα, κόντρα στον επικίνδυνο ΟΦΗ!

Published

on

Ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο 2021 καταγράφοντας πέντε σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο 2022 με τη νίκη εις βάρος του Παναιτωλικού!

Σήμερα στις 19:30, στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ και να διευρύνει ακόμα περισσότερο το νικηφόρο σερί του, κάτι που αν συμβεί θα του δώσει το δικαίωμα να ξεπεράσει την ΑΕΚ και να βρεθεί εκ νέου στη 2η θέση, αλλά και να πλησιάσει τον Ολυμπιακό  στους 8 βαθμούς, ένα 24ωρο πριν τις αναμετρήσεις της “Ένωσης” με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και το ντέρμπι των “αιωνίων” στη Λεωφόρο!

Συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου – που δεν ανακοίνωσε χθες αποστολή – θα έχει στη διάθεσή του τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, με τον Ροντρίγκο Σοάρες από την πλευρά του να αποτελεί και τυπικά παρελθόν από χθες το βράδυ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς της ΕΠΣ Πέλλας, Στεφανής και Κουρομπύλια θα είναι οι δύο βοηθοί του και τέταρτος ο Τσέτσιλας, ενώ στο VAR ορίστηκαν οι Τζοβάρας και Κωνσταντίνου.

 

 

Comments

Trending