ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λουτσέσκου ανοίγει τα χαρτιά του

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Ρουμάνος

Published

on

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει απόψε την προετοιμασία του για τον πρώτο προημιτελικό με την ΑΕΚ.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι, θα ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης στην Τούμπα (18:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, αναμένεται να φανερώσει τις σκέψεις του, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον πρώτο προημιτελικό, περιμένοντας και τα νέα από τα τελευταία τεστ της ομάδας.

Στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο, ευελπιστούν πως δε θα υπάρξει κάποιο… απρόοπτο, ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, χθες εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντόνιο Τσόλακ, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν… δύο ταχυτήτων, καθώς όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον ΟΦΗ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την τακτική και τα τελειώματα, ωστόσο, σήμερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λουτσέσκου θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός των Καντουρί και Ολιβέιρα που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Comments

Trending