ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς!
Ο Κυπελλούχος Ελλάδας καλείται σήμερα στις 19:00 να κάνει το πρώτο βήμα για την παρουσία του στα ημιτελικά της διοργάνωσης!
Με “προίκα” τις επτά διαδοχικές νίκες του σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και την… πελατειακή σχέση που έχει χτίσει με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τους “κιτρινόμαυρους” του Αργύρη Γιαννίκη στο γήπεδο της Τούμπας!
Στην αναμέτρηση που ξεκινάει στις 19:00, ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου προκειμένου να… διευκολύνει το έργο του ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την επόμενη Τετάρτη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει στο απουσιολόγιό του μόνο τα ονόματα των Ομάρ Ελ Καντουρί, Αντόνιο Τσόλακ και Νέλσον Ολιβέιρα.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ, βοηθοί του οι Σουηδοί, Κουλούμ Μεχμέτ, Κλάιβερ Φρέντρικ, τέταρτος ο Ανδρέας Γκάμαρης και στο VAR θα βρίσκονται ο Πορτογάλος Βίτορ Φερέιρα και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης!
Νέο ενδιαφέρον έδωσε ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.
Ο Δικέφαλος μείωσε στο 88' με τον Μπάνζα σε 2-1.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ με την εκτέλεση να γίνεται στο δεύτερο δοκάρι. Ο Χατζηδιάκος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπάνζα τη δεύτερη με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 2-1.
Πίσω με δύο γκολ έμεινε ο ΠΑΟΚ στο 83' της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.
Ο Βεργέτης καταλόγισε πέναλτι σε βάρος του Μπάμπα για χέρι που έκανε μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων.
Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR με την απόφαση να μην αλλάζει.
Ο Ανδρούτσος ανέλαβε την εκτέλεση και κέρδισε τον Τσιφτσή για το 2-0.
Ο ΠΑΟΚ πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον ΟΦΗ με τον Δικέφαλο να κερδίζει δύο συνεχόμενα κόρνερ.
Στο 68' οι παίκτες του Λίσι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση.
Ο Χατζηδιάκος πήρε ανενόχλητος κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.




