ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Τεσσάρα μετά τα… κλάματα (vid)

Σπουδαίο τρίποντο με υπογραφή Μελίσσα για τον Παναιτωλικό

Published

on

Ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, περνώντας κι από την έδρα του ΟΦΗ, με τον Νίκο Μελίσσα να βάζει την… υπογραφή του στο παιχνίδι.

Η ομάδα από το Αγρίνιο κέρδισε με 4-2 τους Κρητικούς, που στις αρχές της εβδομάδας επικεντρώθηκαν στις διαμαρτυρίες για το καθαρό πέναλτι στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στους κανονισμούς που όπως φάνηκε δε γνώριζαν και τελικά, σήμερα γνώρισαν άλλη μία ήττα.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 8′, όταν ο Μεντόσα εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Μόρσεϊ, με τον Βάτερμαν να αποκρούει αρχικά αλλά να καταλήγει ξανά στον ίδιο, που την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.


Ο ΟΦΗ πίεσε για την ισοφάριση κι ο Νέιρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο, ο Παναιτωλικός έκανε το 2-1 με τον Κορνέλιους στο 45′.


Ο Καρέλης που έχει… πάρει μπρος το τελευταίο διάστημα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 53ο λεπτό, με τον ΟΦΗ να μειώνει στο 66′ με τον Νέιρα, ωστόσο, στο 80′ ο παίκτης των Κρητικών ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, αλλά είδε τον Μελίσσα ντα του λέει “όχι”.



Στις καθυστερήσεις, ο Βέργος διαμόρφωσε το τελικό 4-2, με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει άλλη μία σημαντική νίκη και τον ΟΦΗ να μένει με άδεια χέρια.

Comments

Trending