ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Πώς γλίτωσε από την Λαμία

Η εξαιρετική Λαμία και σήμερα δεν πήρε αυτό που άξιζε στην έδρα του Άρη

Published

on

Μετά το 0-0 του κυπέλλου οι δύο ομάδες, αναμετρήθηκαν και σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τον στόχο του Άρη να παραμένει η 6άδα και της Λαμίας η παραμονή στην κατηγορία.

Η διαφορά των στόχων των δύο ομάδων που δεν φάνηκε στον αγώνα κυπέλλου, δεν φάνηκε ούτε και σήμερα στο Κλ. Βικελίδης. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε μερικές καλές στιγμές στο δεύτερο παραδόθηκε στην ανωτερότητα του συνόλου του Μιχάλη Γρηγορίου και κατά τύχη δεν έχασε εντός έδρας από τον αντίπαλο του.

Οι καλές στιγμές του Μπαγκουρά και του Καραμάνου ήταν μόνο η αρχή για την Λαμία που στο 90′ ήταν έτοιμη να πάρει αυτό που της άξιζε από την αναμέτρηση, αλλά οι Αραμπούλι και Τσούκαλος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μάριο Σιαμπάνη και έτσι το 0-0 ήταν και το τελικό αποτελέσμα. Πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε πώς θα καταλήξει η τριλογία των αγώνων του Άρη και της Λαμίας μετά και τον αγώνα κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στο ΔΑΚ Λαμίας στις 21:30 το βράδυ.

Έτσι ο Άρης παρέμεινε στην 7η θέση και στους 23 βαθμούς σε 18 αγώνες, ενώ η Λαμία με την ισοπαλία πήγε στην 11η θέση με 15 βαθμούς και αυτή σε 18 αγώνες. Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης θα πάει στην έδρα του φορμαρισμένου Παναιτωλικού, ενώ η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Comments

Trending