ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πορτογάλος δεύτερης διαλογής στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Ποιος είναι ο Λουίς Γκοντίνιο που επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι της Κυριακής!

Published

on

Τον 36χρονο Πορτογάλο Λουίς Γκοντίνιο επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Πρόκειται για έναν διαιτητή που είναι διεθνής από το 2017 αλλά δεν έχει “σφυρίξει” ποτέ σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η παρουσία του στο φετινό Kόνφερενς Λιγκ περιορίζεται στην αναμέτρηση Ζόρια – Ρόμα 0-3 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σε ότι αφορά την… εγχώρια παρουσία του Γκοντίνιο, “μετράει” 109 αγώνες στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και 14 παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ μεταξύ άλλων έχει “σφυρίξει” ένα παιχνίδι στη Σαουδική Αραβία τη σεζόν 2019-20 αλλά και το φετινό Μπορντό – Λανς της φετινής Ligue 1.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν έχει διευθύνει κανένα παιχνίδι μέσα στο 2022, ενώ σαν “πρώτος” έχει “σφυρίξει” σε μόλις 9 διεθνή ματς της UEFA!

Εν κατακλείδι, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν επέλεξε κάποιον “μπαρουτοκαπνισμένο” διαιτητή για το μεθαυριανό ντέρμπι, με τον Λουίς Γκοντίνιο να έχει ως βοηθούς τους (συμπατριώτες του) Ρούι Τεσέιρα και Πέδρο Μότα.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης της ΕΠΣ Άρτας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Πορτογάλος Χιούγκο Μιγκέλ και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης της ΕΠΣ Ηπείρου, με παρατηρητής διαιτησίας να είναι ο Νικόλαος Ιωσηφόγλου της ΕΠΣ Αθηνών.

 

Ανικανος Κλατενμπεργκ να φερει ελιτ σε τετοια φαση και τετοιο ματς
Comments

Trending