ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Απαιτητική αποστολή στο Αλκαζάρ!

Να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών θέλουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία!

Published

on

Τον δεύτερο αγώνα του για το 2022 δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ Β, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Προερχόμενοι από την εκτός έδρας νίκη επί του Αλμωπού Αριδαίας με 2-1, με γκολ των Χατζηστραβού και Κούτσια, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία θα επιδιώξουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών και να βελτιώσουν και άλλο τη βαθμολογική τους θέση, με τον Ουρουγουανό προπονητή να μην έχει στη διάθεσή του τον Ουεντραόγκο και να αφήνει εκτός αποστολής τους Κουλούρη και Μπράντονιτς.

Αντίθετα, στη Λάρισα ταξίδεψαν χθες οι Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης και Κούτσιας, με την παρουσία του τελευταίου να έχει αποδειχθεί έως τώρα άκρως… ευεργετική, καθώς στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Δικέφαλος “μετράει” ισάριθμες νίκες!

ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΛΑΡΙΣΑ

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 22 Δεκεμβρίου, ήταν η τελευταία για την ΑΕΛ καθώς στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολούθησαν, “μέτρησε” 4 νίκες και μία ισοπαλία.

Έτσι, οι “βυσσινί” μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου στη Super League Interwetten, καθώς έφτασαν στους 26 βαθμούς σε 13 αγώνες και πλέον βρίσκονται στη 2η θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Βέροια η οποία σε 13 αγώνες έχει 30 βαθμούς.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ Β βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έχοντας ωστόσο δώσει μόλις 10 παιχνίδια λόγω των πολλών αναβολών εξαιτίας του κορωνοϊού!

 

Comments

Trending