ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη προσπάθεια, άδικη ισοπαλία

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ Β στο Αλκαζάρ, έχασε την ευκαιρία εκτός έδρας νίκης

Published

on

Ο ΠΑΟΚ Β πήγε στην Λάρισα για τον αγώνα με την ΑΕΛ και αν και καλύτερος του αντιπάλου του δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε σχεδόν καμία φάση από τις δύο ομάδες και είχε περισσότερα μαρκαρίσματα και ένταση από τους παίκτες των ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β ήταν ακόμα καλύτερος και έδειξε στην ΑΕΛ και στους παίκτες ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Ο Κούτσιας ήταν σε καλή μέρα, αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια μεγάλη φάση, ενώ ο κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο μέσος Σαλαμούρας που είχε πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου και βρισκόταν και κοντά στους αμυντικούς, αλλά και στην επιθετική γραμμή.

Σε εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ Β είχε τις καλές του στιγμές με κυριότερη αυτή του Κουλιεράκη που είχε το τετ α τετ που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Θεοδωρόπουλο, ενώ η ΑΕΛ πίεσε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Δείτε αναλυτικά την ροή του αγώνα μέσα από το PAOK24:

Στις καθυστερήσεις ο Τσοπούρογλου, έδωσε τη θέση του στον Χατζηστραβό.

Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ. Ο Ηλιάδης γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Τσαούσης βρήκε την μπάλα, αλλά ο Ταλιχμανίδης, πρόλαβε τελευταία στιγμή πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

88′ Κίτρινη κάρτα στον Τάχατο για μαρκάρισμα λίγο έξω από την περιοχή του Ταλιχμανίδη.

80′ Ο Γκορτετζιάνι μπαίνει στη θέση του Κούτσια και ο Μελετίδης στη θέση του Σαλαμούρα. Από την πλευρά της η ΑΕΛ, βάζει τον Τσουμάνη στη θέση του Ακούνια.

76′ Νέα αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Κώστα Παπαγεωργίου στη θέση του Γιάκου.

70′ Κίτρινη στον Σαλαμούρα για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου.

67′ Ο Γλυνός στη θέση του Μαυριά για την ΑΕΛ και ο Τζίμας στη θέση του Πανίδη για τον ΠΑΟΚ Β.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ Β να μην έχει κάνει κάποια νέα μεγάλη φάση, αλλά οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία είναι αυτοί που φαίνονται περισσότερο επικίνδυνοι, έναντι στους παίκτες της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Δύο μεγάλες φάσεις για τον ΠΑΟΚ. Εξ αρχής ένα μακρινό σουτ του Γιαξή στο 47′ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στην επόμενη φάση, ο Κουλιεράκης έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ σε δεύτερη μπάλα μετά από χτύπημα κόρνερ στην περιοχή της ΑΕΛ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Δύο αλλαγές για την ΑΕΛ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Θεολόγου στη θέση του Μαξιμένκο που είχε και κίτρινη κάρτα και ο Νικολιάς στη θέση του Ραμίρεζ.

Τέλος ημιχρόνου από το διαιτητή Παναγιώτη Τσιάρα με το σκορ να μένει στο 0-0, χωρίς σημαντικές στιγμές στην αναμέτρηση.

44′ Κίτρινη κάρτα στον Μαξιμένκο για φάουλ έξω από την περιοχή με τους παίκτες του ΠΑΟΚ Β στην εκτέλεση του φάουλ να μην μπορούν εν τέλει να απειλήσουν τον Θεοδωρόπουλο.

Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ Β επισκέφτηκε δύο φορές την εστία της ΑΕΛ με τα σουτ του Κούτσια και του Πανίδη, ενώ η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία της με το φάουλ που εκτέλεσε ο Ακούνια, αλλά δεν ανησύχησε τον Ταλιχμανίδη.

24: Κίτρινη κάρτα και για τον Παναγιώτου για φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

22′ Καλή στιγμή για την ΑΕΛ με τον Όγκμποε. Η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, και στρώθηκε μετά από κόντρες στον Όγκμποε, αλλά το γυριστό του βρήκε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Στο πρώτο 20λεπτο η ΑΕΛ φαίνεται ότι θέλει να πιέσει τον Δικέφαλο, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια μεγάλη φάση, παρά μόνο ένα σουτ του Μαυριά.

19′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με το διαιτητή να την βγάζει στον Κουλιεράκη για ένα φάουλ που έκανε για να κόψει την αντεπίθεση της ΑΕΛ.

5′: Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ Β από τα αριστερά με τον Τάχατο στην εκτέλεση. Παρόλα αυτά οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β δεν μπόρεσε να γεμίσουν και να απειλήσουν την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Η αρχική 11άδα της ΑΕΛ είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ογκμπόε, Ραμίρες, Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια, Μαυρίας, Ομάρ, Γιάκος.

Ο ΠΑΟΚ Β μετά τη νίκη του είναι στην 11η θέση με 13 βαθμούς σε 10 αγώνες, ενώ η ΑΕΛ είναι στην 2η θέση με 26 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Στην προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΛ πέρασε από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 1-2 και ο ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ, πέρασε από την έδρα του Αλμωπού Αριδαίας.

Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τους παίκτες της ΑΕΛ στη σέντρα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε για τη βασική του 11άδα τους Ταλιχμανίδη, Αποστολόπουλο, Τάχατο, Κουλιεράκη, Παναγιώτου, Γιαξή, Σαλαμούρα, Χατζηστραβό, Τσαούση, Κούτσια και Πανίδη.

Ο αγώνας μεταδίδεται στις 17:00 από την ΕΡΤ3.

To 2022 ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ Β που μετά την πολυήμερη διακοπή και τις συνεχείς αναβολές αγώνων στο πρωτάθλημα, έπαιξε την περασμένη αγωνιστική με τον Αλμωπό Αριδαίας εκτός έδρας, κέρδισε με 1-2 και σήμερα έχει την μεγάλη αναμέτρηση-πρόκληση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Comments

Trending