ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με δύο διλήμματα η ενδεκάδα του ντέρμπι

Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Published

on

Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας την αποστολή που θα έχει μαζί του στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί , που προπονήθηκαν ατομικά, αλλά θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας τον Φιλίπε Σοάρες. Μαζί με τον Πορτογάλο και τον Μαροκινό, εκτός έμειναν κι οι Βαρέλα, Μιχάι, Εσίτι και Τέιλορ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στην αυριανή ενδεκάδα του μεγάλου ντέρμπι της Superleague Interwetten. Στο μυαλό του προπονητή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, υπάρχουν δύο διλήμματα. Αρχικά, θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ίνγκι Ίνγκασον και Ανχέλ Κρέσπο θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Λευτέρης Λύρατζης ενώ στο αριστερό προβάδισμα έχει ο Σίντκλεϊ έναντι του Βιεϊρίνια με την επιλογή όμως να μην είναι σίγουρη.

Το δεύτερο ερωτηματικό …

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής για πρώτη φορά σε ντέρμπι θα πάρουν φανέλα βασικού μαζί, οι Γιασμίν Κούρτιτς και Θεοχάρης Τσιγγάρας. Μπροστά τους θα βρεθεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ ως δεξί εξτρέμ θ’ αγωνιστεί όπως είναι αναμενόμενο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στην άλλη πλευρά εντοπίζεται το δεύτερο δίλημμα του Λουτσέσκου. Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα έχει το “πάνω χέρι” για να ξεκινήσει βασικός αλλά υπάρχει κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κι όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Τέλος, όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, εκεί θα βρεθεί ο Τσούμπα Άκπομ, που τελευταία είναι σε καλή κατάσταση.

Comments

Trending