ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ίνγκασον που ανεβαίνει

Βρίσκει τα πατήματά του ο Ισλανδός

Published

on

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι, σε μία αναμέτρηση που οι «ασπρόμαυροι» ήταν πολύ καλύτεροι συγκριτικά με τους αντιπάλους τους.

Η ομάδα του Μάρτινς έδειχνε να βολεύεται από την αρχή του παιχνιδιού με την ισοπαλία, ψάχνοντας ελάχιστες φορές το γκολ και όταν το έκανε έπεφτε συνήθως πάνω στον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ «καθάρισε» με τις επεμβάσεις του πολλές ενέργειες των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό στον Βόλο, με τον Βατσλίκ να σταματάει την κεφαλιά του. Ο Ίνγκασαν μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας για αυτή τη φάση είπε: «Όταν έπιασα την κεφαλιά θεώρησα ότι έστειλα τη μπάλα μακριά για να νικήσω τον τερματοφύλακα, είμαι μεγάλης κλάσης όμως και κατάφερε να αποκρούσει, ίσως έπρεπε να βάλω λίγη περισσότερη δύναμη για να τον προσπεράσει».

Το γκολ του Τικίνιο μάλιστα ήταν το πρώτο που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, μετά από 4 σερί παιχνίδια που είχε κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του. Κοινό σημείο και στους 4 αυτούς αγώνες η παρουσία του Ισλανδού στο κέντρο της άμυνας.

Φαίνεται πως ο «Βίκινγκ» του ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός των αγωνιστικών χώρων, βρίσκει ρυθμό μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια που παίρνει και σίγουρα θα αποτελέσει τη σταθερά του Ράζβαν Λουτσέσκου στο κέντρο της άμυνας ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Comments

Trending