ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Για την τέταρτη νίκη στη Super League 2!

Απαιτητική αποστολή σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία!

Published

on

Τη Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ Β, σε εξ αναβολής αγώνα για τη 12η αγωνιστική της Super League 2.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού και να ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην υπολογίζει στον Μάριο Τσαούση που νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, στον Ισμαϊλα Ουεντραόγκο που συνεχίζει με την Μπουρκίνα Φάσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής αλλά και στον τραυματία Γιώργο Κουλούρη.

Αντίθετα, στη διάθεση του Ουρουγουανού προπονητή βρίσκεται εκ νέου ο Γιώργος Κούτσιας, με τους “ασπρόμαυρους” να προέρχονται από την ισοπαλία στο “Αλκαζάρ” κόντρα στη Λάρισα (0-0) και να στοχεύουν στην τέταρτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, όντας στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς σε 11 αγώνες (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Από την πλευρά της, η Νίκη Βόλου βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα με 19 βαθμούς σε 14 αγώνες, έχοντας απολογισμό 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β απαρτίζουν οι Μπουργάνης, Ταλιχμανίδης , Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γαΐτανίδης και Κούτσιας.

Comments

Trending