ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πολλά τα προβλήματα για Γιοβάνοβιτς

Με απουσίες η σημερινή προπόνηση των «πρασίνων»

Published

on

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει την προετοιμασία της, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Εκτός πλάνων είναι ο Λούκας Βιγιαφάνες μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα ο Μαουρίσιο έκανε θεραπεία, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Βιτάλ, με τον Βραζιλιάνο να γυμνάζεται μόνος του την Παρασκευή και όλα θα κριθούν για τον ίδιο στην αυριανή προπόνηση. Τη θεραπεία τους συνέχισαν και οι Κώτσιρας-Μακέντα, με τον πρώτο να είναι αμφίβολος και τον Ιταλό εκτός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μοναδικό ευχάριστο νέο για τον Γιοβάνοβιτς η επιστροφή του Πούγγουρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Έλληνας στόπερ ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Αύριο Σάββατο (5/2) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και εν συνεχεία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Comments

Trending