ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Να… ρεφάρει κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας!

Εντός έδρας δοκιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία!

Published

on

Προερχόμενος από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου, παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 αλλά τελικά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται σήμερα τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Μακεδονικού (14:45) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες!

Στην αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Super League 2, ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να επιβάλλει τον ρυθμό του και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών που θα βελτιώσουν κι άλλο τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να υπολογίζει εκ νέου στον Γιώργο Κούτσια αλλά όχι στους Ουεντραόγκο, Κουλούρη και Μπράντονιτς.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και διαδικτυακά από το PAOK24, με τον ΠΑΟΚ Β να βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα με 15 βαθμούς σε 12 παιχνίδια (3 νίκες, 6 ισοπαλίες, 3 ήττες) και τον Απόλλωνα Λάρισας στην 14η, με 13 βαθμούς σε 15 αγώνες (2 νίκες, 7 ισοπαλίες, 6 ήττες).

Την αποστολή του Δικεφάλου, στελεχώνουν οι Μπουργάνης, Mπαλάφας, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Τσαούσης, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Σπυρίδης, Τσοπούρογλου, Πανίδης και Κούτσιας.

Comments

Trending