ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Κουρμπέλη και τα ερωτηματικά της απουσίας του (vid)

Τι έλεγαν για την απουσία του Κουρμπέλη πριν από 1 χρόνο

Published

on

Ήταν 12 Δεκεμβρίου του 2020, όταν ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και εν τέλει νίκησε με 2-1 καθώς είχαν σκοράρει οι Σφιντέρσκι και Ίνγκασον. Τότε ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στην Τούμπα με δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής, καθώς έμειναν εκτός αποστολής από τον Μπόλονι οι Διούδης και Κουρμπέλης.

Τότε οι γνωστοί “καλοθελητές” τότε, είχαν αφήσει υπονοούμενα για τη μη συμμετοχή των δύο παικτών και ειδικότερα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του στην μέση, δεν μπορούσε με σαφήνεια να προσδιοριστεί το ακριβές χρονικό περιθώριο της επιστροφής του στα γήπεδα.

Μετά λοιπόν από 14 μήνες ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, μπαίνει και πάλι στην αποστολή της ομάδας του και όλος τυχαία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πραγματικά κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση είναι ο μέσος του Παναθηναϊκού και αν θα παίξει στην Τούμπα αύριο το βράδυ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και πάλι όσοι προσπάθησαν πέρσι να πετάξουν “λάσπη” κατά του ΠΑΟΚ με πρακτικές που ακολουθούν άλλες ομάδες, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά.

Comments

Trending