ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόλακ: “Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη”

Ατάκες με νόημα από τον Κροάτη

Published

on

Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε για όλα στη NOVA, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης επιθετικός, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, ενώ δεν έκρυψε πως περιμένει διακαώς να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: “Το πρώτο μου διάστημα στην ομάδα ήταν δύσκολο. Τώρα επέστρεψα σε καινούργια ομάδα, με καινούργιους παίκτες και προπονητή και αρκετές αλλαγές. Δεν έχω αλλάξει, είμαι ο ίδιος άνθρωπος, ο ίδιος ποδοσφαιριστής, με την ίδια ποιότητα. Αλλά ναι, είναι μια καινούρια αρχή”.

Για τη Μάλμε: “Αρχικά κέρδισα πολλά σε αυτοπεποίθηση και της ψυχολογίας. Ήμουν σε μια ομάδα που μου έδειξε αρκετή εμπιστοσύνη και αυτό με βοήθησε. Τώρα επέστρεψα εδώ πέρα με προπονητή τον κύριο Λουτσέσκου, ο οποίος μου έδειξε από την αρχή αυτή την εμπιστοσύνη και ότι θέλει να δουλέψει μαζί μου. Σταδιακά, θα αρχίσει να με χρησιμοποιεί περισσότερο. Μπορεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να είναι αρχή μια νέας πορείας, με το πρώτο μου γκολ στην Τούμπα. Ανυπομονώ να δω τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής και να δείξω το ποιος είμαι στο γήπεδο”.

Για τις διαφορές στον φετινό ΠΑΟΚ: “Τώρα η ομάδα έχει ένα καλό σερί, είμαστε αρκετά σταθεροί. Αυτή τη σταθερότητα την έχει φέρει ο προπονητής, ο οποίος έχει προσδώσει και ηρεμία στην ομάδα. Έχουμε ένα καλό μείγμα νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Έχουμε μια καλή ομάδα και αυτή τη σταθερότητα θέλουμε να κρατήσουμε, και να συνεχίσουμε σε αυτό το καλό μομέντουμ”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας καλός αντίπαλος και είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Έχουν επίσης ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα είναι ανοικτό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη στο σπίτι μας, γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Comments

Trending