ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέφανο Πιόλι: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι σαν λιοντάρι σε κλουβί»

Ο προπονητής της Μίλαν ξέρει ως ο Ζλάταν αδημονεί

Published

on

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι «σαν λιοντάρι σε κλουβί», καθώς αγωνίζεται για να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά ο Σουηδός δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας της Μίλαν εναντίον της Λάτσιο, όπως δήλωσε ο προπονητής των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι.

Ο 40χρονος επιθετικός, ο πρώτος σκόρερ της Μίλαν αυτή τη σεζόν με οκτώ γκολ, έχει χτυπήσει στον αχίλλειο τένοντα και δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι του Μιλάνου το Σάββατο επί της πρωτοπόρου Ίντερ.

«Ο Ζλάταν είναι σαν λιοντάρι σε κλουβί. Έχει κίνητρο να βοηθήσει την ομάδα στο γήπεδο. Κάνει τα πάντα για να ανακάμψει, δεν θα είναι έτοιμος για αύριο, αλλά θα δούμε για τα επόμενα παιχνίδια», είπε ο Πιόλι στο Sport Mediaset.

Ο Ολιβιέ Ζιρού ξεκίνησε στη θέση του Ιμπραΐμοβιτς κόντρα στην Ίντερ και έγινε ο ήρωας της Μίλαν, σκοράροντας δύο φορές σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, για να… υπογράψει την ανατροπή των «ροσονέρι», αποστομώνοντας τους επικριτές του.

«Οι κριτικοί είναι πάντα εκεί, αυτό που μετράει είναι η πίστη που έχουμε σε αυτόν», είπε ο Πιόλι. «Δείχνει ότι είναι ο παίκτης που αγοράσαμε, ένας πολύτιμος παίκτης και άνθρωπος που προσφέρει μεγάλη προσφορά στην ομάδα».

Η Μίλαν δεν έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας από το 2003, ενώ διεκδικεί και τον τίτλο της Serie A, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από την  πρωτοπόρο Ίντερ.

«Ο στόχος είναι να αποκλείσουμε τη Λάτσιο αύριο. Αυτό θα είναι ένα δύσκολο εμπόδιο, είναι σε καλή φόρμα και κέρδισε ένα υπέροχο ματς με τη Φιορεντίνα το Σάββατο. Θα επικεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα και μετά θα κάνουμε ένα βήμα τη φορά», τόνισε ο Πιόλι.

Comments

Trending