ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Live: ΠΑΟΚ Β – Καβάλα
Η «μάχη» της Κ-23 του Δικεφάλου
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. ΠΑΟΚ Β – Καβάλα 1-1
91′ Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, κεφαλιά του Κουλιεράκη, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία.
78′ Παιχνίδι κέντρου, με αρκετές μονομαχίες, χωρίς πολλές φάσεις, στο δεύτερο μέρος.
72′ Σουτ του Τζίμα μέσα από την περιοχή, ο Κυρίτσης έπεσε και μπλόκαρε.
Το παιχνίδι είναι πλέον ισορροπημένο, καθώς μετά την ισοφάριση η Καβάλα δείχνει να πατά καλύτερα σε σχέση με όσα είχαν καταγραφεί μέχρι το 38′
52′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Γρόσδη αντί του Χατζηστραβού.
46′ Έναρξη δευτέρου μέρους
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΟΚ Β και Καβάλα στο 1-1, με τον Δικέφαλο να προηγείται και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και την Καβάλα να βρίσκει γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, να παίρνει τα πάνω της και να έχει δοκάρι λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.
41΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ο Καϊούμπι έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.
Το γκολ για την Καβάλα έρχεται κόντρα στη ροή του αγώνα, με την εκτέλεση φάουλ να είναι η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων μετά από αρκετά λεπτά.
38′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Οκάν ισοφαρίζει σε 1-1!
34′ Ο ΠΑΟΚ ελέγχει το παιχνίδι, δεν έχει απειληθεί από την Καβάλα και ψάχνει και πάλι από τα άκρα το διάδρομο προς την εστία των φιλοξενούμενων.
21′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Ο Γκορντεζιάνι βρέθηκε δυο φορές στο έδαφος αλλά σηκώθηκε ξανά, ξεπερνώντας τρεις αντιπάλους, έστρωσε τη μπάλα για τον Τζίμα ο οποίος από τη μικρή περιοχή πλάσαρε για το 1-0!
17′ Τελική προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ, με τον Τάχατο να κάνει τη σέντρα απο τα αριστερά και τον Γκορντεζιάνι να πιάνει τη κεφαλιά, που κατέληξε στα χέρια του Κυρίτση.
8′ Παιχνίδι κέντρου, με το δυνατό αέρα να παίζει το ρόλο του, και τον ΠΑΟΚ να έχει ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
1′ Η αναμέτρηση ξεκίνησε
Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται την Καβάλα σε εξ’ αναβολής παιχνίδι και το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο του Μακεδονικού για να σας μεταφέρει την εξέλιξή του.
ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής, Σαλαμούρας (81′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (52′ Γρόσδης), Τάχατος (73′ Φασίδης), Τζίμας (82’Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι.
Στον πάγκο είναι οι: Μπαλάφας, Σπυρίδης, Γροσδής, Τσαούσης, Μελετίδης, Παναγιώτου, Φασίδης, Καλουτσικίδης
ΚΑΒΑΛΑ:Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Καραγιάννης, Μουσίγια (57′ Χοσεϊνπούρ), Ρέτσος, Οκάν (78′ Αμούρ), Καϊούμπι , Σταμένκοβιτς