ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σκοράρει (σχεδόν) πάντα και παντού

Η επιθετική συνέπεια του Δικεφάλου

Published

on

Ο ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη πρόκριση που πήρε κόντρα στην ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδος μεσοβδόμαδα, στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρά τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και που πολλές φορές τα έχουμε επισημάνει μέσα από το PAOK24, παρουσιάζει μία απίστευτη συνέπεια στο σκοράρισμα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά σε 35 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε 30 από αυτά, διαθέτοντας παράλληλα και την καλύτερη επίθεση στη Super League Interwetten με 45 τέρματα.

Οι ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ το πιο δύσκολο διάστημα στο επιθετικό κομμάτι το πέρασαν την περίοδο του απόλυτου ντεφορμαρίσματος της ομάδας, το Νοέμβριο όπου δεν έβαλαν κάποιο γκολ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτά ήταν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ σκοράρει σε όλα του τα παιχνίδια, με μοναδική εξαίρεση τον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 0-0.

Παρά τα κενά, τις ελλείψεις αλλά και τις απουσίες που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Λουτσέσκου μέχρι τώρα στη χρονιά, η ομάδα του ΠΑΟΚ δείχνει πολύ ικανή μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, να καταφέρει να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα και να σκοράρει είτε ο αντίπαλος παίζει κλειστά είτε όχι.

Comments

Trending