ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείχνει ενδεκάδα ο Ράζβαν Λουτσέσκου!

Οι σκέψεις του Ρουμάνου προπονητή και η ανάγκη για ροτέισον κόντρα στον Ατρόμητο!

Published

on

Στη Νέα Μεσημβρία κατευθύνονται αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς το ραντεβού τους με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του είναι προγραμματισμένο για τις 11:00.

Στην προπόνηση που θα ολοκληρώσει την μίνι προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (17:15), ο Ρουμάνος προπονητής θα εξωτερικεύσει τις τελικές σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα κληθεί να δώσει συνέχεια στο “ασπρόμαυρο” σερί, με το βέβαιο να είναι πως το αρχικό σχήμα θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που πήραν φανέλα βασικού στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη.

Και αυτό γιατί εκτός του ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που σήκωσαν μεγάλο βάρος το τελευταίο διάστημα, όπως για παράδειγμα οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, την επόμενη εβδομάδα υπάρχει τόσο το πρώτο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στη Δανία όσο και το ματς με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σε αυτό το πλαίσιο, όλα συνηγορούν πως στην ενδεκάδα αύριο θα βρεθεί ο Γιόαν Σάστρε που έτσι κι αλλιώς δεν θα ταξιδέψει στη Δανία, ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο Στέφαν Σβαμπ αλλά και οι Τόμας Μουργκ, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ενώ πιθανή είναι η παρουσία του Αντόνιο Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Τσούμπα Άκπομ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει τους 20 “ασπρόμαυρους” που θα στελεχώσουν την αποστολή, βρισκόμενος  στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ πλην φυσικά του Νέλσον Ολιβέιρα που διανύει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και της επιστροφής του στη δράση!

Comments

Trending