ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκοψε τη φόρα του Αστέρα ο Ιωνικός, απόλυτο μηδέν στην Ριζούπολη (vid)

Άλμα σωτηρίας για τον Ιωνικό στην Τρίπολη

Published

on

Η 23 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Interwetten ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ιωνικό, αλλά όχι για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο παιχνίδι στην Τρίπολη, ο Αστέρας μετά από 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα είχε φτάσει στην 5η θέση και είχε περάσει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Έτσι περίμενε τον Ιωνικό και μπήκε μπροστά στο σκορ από τον Καπίγια στο 6ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Καστάνο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Ιωνικός βρήκε τον τρόπο για την ανατροπή. Ο Άοσμαν με πέναλτι έκανε το 1-1, ο Λένις το 1-2 και ο Μάναλης το 1-3 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Το γκολ του Κρεσπί στο τέλος του αγώνα έκλεισε το σκορ στο 2-3 αλλά άφησε τον Αστέρα στους 32 βαθμούς σε 21 αγώνες και τον Ιωνικό τον έφερε πάνω από την Λαμία και στους 21 βαθμούς σε 22 αγώνες. Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας πηγαίνει στην έδρα του Ατρόμητου και ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης είναι εδώ. 

Στο δεύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Απόλλων υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και έμεινε στο 0-0. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και έτσι ο Απόλλων δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κούραση του Παναιτωλικού από τα 120 λεπτά της περασμένης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Μετά το 0-0 η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα έμεινε στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς σε 21 αγώνες, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε και αυτός στην 10η θέση με 22 βαθμούς σε 22 αγώνες.

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων περιμένει τον Παναθηναϊκό και ο Παναιτωλικός την Λαμία.

Comments

Trending