Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάχατος στο PAOK24: «Πηγή έμπνευσης για εμάς ο Γκαρσία»

Εκ των κορυφαίων του ντέρμπι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ

Θωμάς Παπάς

Τάχατος στο PAOK24: «Πηγή έμπνευσης για εμάς ο Γκαρσία»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Β, Στάθης Τάχατος ήταν εκ των κορυφαίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β, που έληξε με 1-0 νικηφόρα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας έκανε πολλές κούρσες, δημιούργησε καταστάσεις από τα δεξιά ενώ θα είχε κι ασίστ αν είτε ο Πανίδης είτε ο Τσαούσης, ήταν εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο PAOK24 σχετικά με το παιχνίδι, την ένταση π0υ έχουν τα ντέρμπι, καθώς και το ρόλο του Πάμπλο Γκαρσία στην προετοιμασία τέτοιων αναμετρήσεων. Τέλος δεν έλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα σχετικά με τη βία στα γήπεδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η σημασία για την ομάδα και τον ίδιο μιας τέτοιας νίκης:

” Ήταν ένα πολύ δυνατό κι έντονο παιχνίδι. Δεν είχαμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε, καθώς παίζαμε και την Τετάρτη. Μας είπε κάποια πράγματα για την προσέγγιση του παιχνιδιού ο προπονητής μας και μας βγήκαν σε μεγάλο βαθμό. Πήραμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι που μετράει αλλά η νίκη μεγαλώνει από το γεγονός πως ήρθε σε ντέρμπι. Συνεχίζουμε και περιμένουμε τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη”.

Για την καθολική υπεροχή της ομάδας στο δεύτερο μέρος:

” Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα γιατί αλλάξαμε κάπως το πλάνο μας. Στο πρώτο μέρος είχαμε προσπαθήσει αρκετά να παίξουμε από τον άξονα και δεν μας βγήκε. Στην επανάληψη ανεβήκαμε περισσότερο. Ανοίξαμε την μπάλα στα πλάγια κι είχαμε δυνάμεις όταν άρχισαν οι αντίπαλοι μας να κουράζονται. Το θέλαμε πολύ κι αυτό φάνηκε όσο περνούσε η ώρα”.

Σχετικά με την παρουσία του Γκαρσία:

” Είναι αλήθεια πως μας μιλάει αρκετά πριν τα παιχνίδια. Είναι έμπειρος από τέτοιες καταστάσεις και ξέρει πως να μας προετοιμάσει. Είναι ντέρμπι που πρέπει να δώσεις τα πάντα για να το κερδίσεις. Τον έχουμε δει παλιά να παίζει σε τέτοια παιχνίδια κι είναι έμπνευση για εμάς. Έχουμε πάθος και μας αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα στην ομάδα”.

Για τον παλμό της κερκίδας:

” Είναι πολύ ξεχωριστό γιατί είναι συνθήκες που ακόμη δεν έχουμε ζήσει εμείς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ακόμη και σήμερα οι περιορισμοί λόγω του κορονοϊού δεν επέτρεψαν σε όλο τον κόσμο, που ήθελε να βρεθεί στο γήπεδο. Μας δίνουν μεγάλη ώθηση και το ξέρουν όλοι αυτό. Δεν είναι υπερβολή όταν λέμε πως είναι ο δωδέκατος παίκτης μας”.

Για τη δική του πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος:

” Δεν άλλαξα κάτι. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να έχω την ίδια απόδοση και να δίνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Σήμερα είναι η αλήθεια πως το παιχνίδι μου πήγε πολύ κι έκανα πολλές προσπάθειες από τα δεξιά. Μπορέσαμε κι απειλήσαμε από εκεί. Είχαμε αρκετές φάσεις και καταφέραμε να κλείσουμε στην περιοχή του τον Ολυμπιακό. Δεν ήρθε από την πλευρά μου το γκολ αλλά αυτό μικρή σημασία έχει τελικά”.

Αναφορικά με τον άδικο χαμό του Άλκη:

” Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη στον Άλκη. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε στη θέση του. Εύχομαι καμία οικογένεια να μην περάσει ξανά, όσα περνάει αυτό τον καιρό η οικογένεια του παιδιού, που άδικα χάθηκε. Εμείς δεν θέλουμε να φανατίζεται τόσο πολύ ο κόσμος. Δεν έχει σημασία το τι χρώμα φοράμε και τι ομάδα υποστηρίζουμε. Το λέω και το εννοώ πως με τα παιδιά είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Με κάποιου είμαστε φίλοι, με άλλους συμπαίκτες στην Εθνική, ενώ με αυτούς του Ολυμπιακού είμαστε αντιμέτωποι αγωνιστικά από πολύ μικρές ηλικίες. Η μόνη μας αντιπαλότητα όμως είναι εντός του αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι να συμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με όλες τις ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Απριλίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Η επόμενη μέρα μετά το ΣΟΚ στη Λαμία

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και τα… ρέστα πριν το φινάλε

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τις τελευταίες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με ΑΕΚ

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης, ΠΑΟΚ και… Luben (vid)

Όλα τα… τυχαία γεγονότα μαζεμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γνωστή χιουμοριστική σελίδα «Luben» ετοίμασε ένα μικρό βίντεο, για όσα… συνέβησαν στον ΠΑΟΚ μετά την ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Απολαύστε το…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ