ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπότο: “Έτσι με κέρδισε ο Ιβάν Σαββίδης”

Η επαφή κλειδί πριν την τελική συμφωνία

Published

on

Ο Ζοσέ Μπότο παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ως ο καινούριος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε την πρώτη επαφή του με τον Ιβάν Σαββίδη και τι ήταν αυτό που τον κέρδισε. Αρχικά ανέφερε το μπέρδεμα, που έγινε με την ώρα έναρξης του μίτινγκ λόγω διαφοράς ώρας μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Ωστόσο η θετική εντύπωση που του έγινε κι έπαιξε το ρόλο της έχει να κάνει με το γεγονός πως η πρώτη επαφή δεν είχε να κάνει με το οικονομικό σκέλος αλλά με την παρουσίαση της ιστορίας της ομάδας. Όπως τόνισε ήταν μια πρωτοφανής προσέγγιση για τον ίδιο κι αποτέλεσε πειστήριο για την τελική του απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Η πρώτη μας επαφή ήταν στα μέσα του Δεκέμβρη. Στην πρώτη συνάντηση, ξαφνιάστηκα και δεν ήμουν σίγουρος γι’ αυτό το βήμα. Στη συνέχεια έγινε η επαφή με τον κ. Σαββίδη και με την ομάδα. Όλοι όσοι μίλησαν μαζί μου για αυτό το θέμα, με έπεισαν. Έγινε βέβαια ένα μίτινγκ ιδιαίτερο που δεν ξεκίνησε καλά, γιατί εγώ υπολόγιζα με ώρα Ουκρανίας κι ο κ. Σαββίδης με ώρα Ρωσίας, αλλά μετά από δύο ώρες, με έπεισε γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

Σε αυτό το μίτινγκ, δε μιλήσαμε καθόλου για χρήματα. Μου έβγαλε ένα λόγο για την ιστορία του συλλόγου κι ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό, που ένας πρόεδρος μου μίλησε για τον σύλλογο, την ιστορία του, την παράδοση. Ήταν κάτι που μου φάνηκε πολύ ωραίο κι ήταν αυτό που με έπεισε και μου άνοιξε ουσιαστικά τους ορίζοντες, γι’ αυτό που θέλω να κάνω”.

Comments

Trending